Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak sorunlu bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok kötü hissedileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments