Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, elinin bolluk göreceğine, çalışmaların beğeni almayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Rüyada boğulurken kurtarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada bokta kurt görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak onların başarıları ile gururlanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulanı kurtaramamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, rahata kavuşmaya, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak vaaz ve nasihate, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments