Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmak ve kurtulmak

Rüyada boğulmak ve kurtulmak

Rüyada boğulmak ve kurtulmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak engellerin ortadan kalkacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalettir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kazancın yetmez olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, onların mutlu haberlerini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments