Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulduğu görmek

Rüyada boğulduğu görmek

Rüyada boğulduğu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, zor bir duruma düşüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulduğu gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada eşinin bokunu görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalettir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iple boğulduğunu görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, nahoş sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada boklu bebek görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda boğulmak çalışmaların beğeni almayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments