Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulanları kurtarmak

Rüyada boğulanları kurtarmak

Rüyada boğulanları kurtarmak problemlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada boğulanları kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak pek çok fırsatı kaçıracağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak sevdikleriyle arasının açılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments