Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan kediyi kurtarmak

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak kötü günlerinin biteceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet eder.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, alım gücünü yitireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments