Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gibi yatmak

Rüyada ölü gibi yatmak

Rüyada ölü gibi yatmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerdeki verimin artacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü gibi yatmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada ölü gibi yatmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyormuş gibi olmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada ölüyü canlı gibi görmek önünün açık olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyor gibi olmak içine fesat düşeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işarettir.

Rüyada ölü gibi olmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle beraber yatmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün dizine yatmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerle yatmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments