Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan gibi balık görmek

Rüyada yılan gibi balık görmek

Rüyada yılan gibi balık görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, o masumların bedduasını alacağına, aşkının da kalıcı olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına inanılır.

Rüyada yılan gibi balık gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada yılan gibi balık görmek hatalarını fark edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık gibi yüzmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Rüyada yılan gibi sürünmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada dev gibi yılan görmek kişinin rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan gibi yılan görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan gibi insan görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek sorunlarını bitireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments