Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saray gibi bir ev görmek

Rüyada saray gibi bir ev görmek

Rüyada saray gibi bir ev görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ömrün uzun olmasına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saray gibi bir ev gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada saray gibi ev görmek büyük bir ihanete uğranacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saray gibi bir ev görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına inanılır.

Rüyada saray gezmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topkapı sarayını görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çekilen hasretin biteceğine, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini sarayda görmek onlara sanat öğreteceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada saray helvası görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada altın saray görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalettir.

Rüyada eski bir saray görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments