Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın başak görmek

Rüyada altın başak görmek

Rüyada altın başak görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, verimin kaçacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın başak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada altın başak görmek uzun ve hayırlı bir ömre, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başak biçmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada başaklı buğday görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday başağı toplamak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru başak görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bununla yüceleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Rüyada buğday başağı görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments