Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı başak tarlası görmek

Rüyada sarı başak tarlası görmek

Rüyada sarı başak tarlası görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı başak tarlası gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sarı başak tarlası görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada tarlada başak görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dünya malı elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başak tarlasında görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında yürümek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sarı başak görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı buğday başakları görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments