Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday başağı görmek

Rüyada buğday başağı görmek

Rüyada buğday başağı görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday başağı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı buğday başakları görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, inancının eksileceğine, anne babaya müjde verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başaklı buğday görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Rüyada buğday başağı toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulur.

Rüyada buğday başağı görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada buğday başağı yemek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments