Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday başağı toplamak

Rüyada buğday başağı toplamak

Rüyada buğday başağı toplamak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada buğday başağı toplamak gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada buğday başağı toplamak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sarı buğday başakları görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret eder.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek kötüyse düzeleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada başaklı buğday görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday başağı yemek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday başağı görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek sağlık içinde yaşanacağına, ondan faydalanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek yüzün güleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments