Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru başak görmek

Rüyada kuru başak görmek

Rüyada kuru başak görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru başak gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Rüyada kuru başak görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Rüyada buğday başağı görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına işarettir.

Rüyada mısır başağı görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işarettir.

Rüyada buğday başağı yemek onlardan taraf hayır göreceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başak ismi görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı başak görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başak biçmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments