Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil buğday başağı görmek

Rüyada yeşil buğday başağı görmek

Rüyada yeşil buğday başağı görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil buğday başağı gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada buğday başağı yemek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, geçmişi unutup geleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada başaklı buğday görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı buğday başakları görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday başağı toplamak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments