Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan boğazlandığını görmek

Rüyada hayvan boğazlandığını görmek

Rüyada hayvan boğazlandığını görmek yeni iş kapılarının açılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, zor bir döneme girileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan boğazlandığını gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada boğazlanmış hayvan görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek toparlanacağına, başarılı bir insan olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada hayvan boğazlandığını görmek mutluluk ve saadete, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rızkın artacağına delalettir.

Rüyada boğazında kalmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, huzurlu günlerin geleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına sarılmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının boğazını kesmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments