Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek boğazında kalmak

Rüyada yemek boğazında kalmak

Rüyada yemek boğazında kalmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek boğazında kalmak gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Rüyada yemek boğazında kalmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazında yemek kalmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada boğazında kalmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazına bir şey takılmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının boğazını kesmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok eğleneceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments