Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında kalmak

Rüyada boğazında kalmak

Rüyada boğazında kalmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada yemek boğazında kalmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada boğazında yemek kalmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazında kalmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada boğazına kıl kaçmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazda gemi görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada boğaz turu yapmak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çekilen acıların unutulacağına, gerekirse özür dileneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments