Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe geç kalmak

Rüyada yemeğe geç kalmak

Rüyada yemeğe geç kalmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, dikkat çekeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Rüyada yemeğe geç kalmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada randevuya geç kalmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli geç kalmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak arkadaştan görülecek faydaya, beklentilerine ulaşacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişana geç kalmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolculuğa geç kalmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak eve kapanıp, kendine döneceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments