Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında altın görmek

Rüyada boğazında altın görmek

Rüyada boğazında altın görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kalbinin küt küt edeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine inanılır.

Rüyada boğazında altın gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada boğazında altın zincir görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaza altın takmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Rüyada boğazda altın görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazında altın görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulur.

Rüyada boğazına altın takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boğazını kesmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments