Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında altın zincir görmek

Rüyada boğazında altın zincir görmek

Rüyada boğazında altın zincir görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulur.

Rüyada boğazında altın zincir gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada boğazında altın zincir görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın zincirli kolye görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada altın zincir almak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir hediye almak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir koparmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun altın zincir görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada altın zincir koptuğunu görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments