Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına altın takmak

Rüyada boğazına altın takmak

Rüyada boğazına altın takmak çalıştığı yerde amir olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalettir.

Rüyada boğazına altın takmak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada boğaza altın takmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına altın takmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Rüyada boğazında altın görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazda altın görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazında altın zincir görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Rüyada hediye altın takmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, evlerindeki huzurun artacağına işarettir.

Rüyada evlenen birine altın takmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments