Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaza altın takmak

Rüyada boğaza altın takmak

Rüyada boğaza altın takmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, eğitimlerinin iyi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada boğaza altın takmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada boğaza altın takmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazına altın takmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazında altın zincir görmek kurtuluşu bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına rivayet eder.

Rüyada boğazda altın görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazında altın görmek statü atlayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada başka birine altın takmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments