Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazda kıl görmek

Rüyada boğazda kıl görmek

Rüyada boğazda kıl görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerin günden güne artacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada boğazda kıl gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada boğazından kıl çıktığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Rüyada boğazında kıl görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada boğazına kıl kaçmak bolluk ve bereket yakalayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğaza kıl kaçmak rakiplerin başarı kazanacağına, gelirinin artacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazda kıl görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işarettir.

Rüyada boğazına kıl kaçtığını görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan kıl çıkartmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments