Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında kıl görmek

Rüyada boğazında kıl görmek

Rüyada boğazında kıl görmek maddi olarak zarar edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada boğazında kıl gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada boğaza kıl kaçmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak her geçen gün sorunların artacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada boğazdan kıl çıkartmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada boğazından kıl çıktığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boğazında kıl görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada boğazına kıl kaçmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada boğazından kıl çekmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boğazına kıl kaçtığını görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments