Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bıçak saplanmak

Rüyada boğazına bıçak saplanmak

Rüyada boğazına bıçak saplanmak zahmetinin çoğalacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, talihin yüze güleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yol alacağına tabir olunur.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnına bıçak saplanmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada bıçak saplanması görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saplanmış bıçak görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments