Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta saplı bıçak görmek

Rüyada tahta saplı bıçak görmek

Rüyada tahta saplı bıçak görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kendi işine kavuşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta saplı bıçak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulur.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada bıçak sapı görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sıkıntılarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments