Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak saplanması görmek

Rüyada bıçak saplanması görmek

Rüyada bıçak saplanması görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kazancının daha da artacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bıçak saplanması gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapsız bıçak görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bıçak saplanması görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments