Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek patron koltuğuna geçeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada koluna bıçak saplandığını gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saplanmış bıçak görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada kara saplı bıçak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına inanılır.

Rüyada bıçak saplandığını görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments