Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saplanmış bıçak görmek

Rüyada saplanmış bıçak görmek

Rüyada saplanmış bıçak görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet etmektedir.

Rüyada saplanmış bıçak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kazancının epey düşeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, borçlanıp, hasta olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments