Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı saplı bıçak gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kara saplı bıçak görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sapsız bıçak görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek ekmeğinin azalmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments