Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, başarılarını ispat edeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, herkesin önünde olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada bıçak saplandığını görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada bıçak sapı görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments