Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saplı bıçak görmek

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saplı bıçak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, düşmanına galip geleceğine inanılır.

Rüyada bıçak saplanması görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saplanmış bıçak görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada karnına bıçak saplanmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kara saplı bıçak görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek işlerinin kötüye gideceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak sapı görmek aile içinde de bereketin artacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments