Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saplı bıçak görmek

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, her istediğini alabileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, hastalıkların uzak duracağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saplı bıçak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek mutlu olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak saplanması görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bıçak sapı görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapsız bıçak görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara saplı bıçak görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments