Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak saplandığını görmek

Rüyada bıçak saplandığını görmek

Rüyada bıçak saplandığını görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak saplandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada bıçak saplandığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalettir.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak kalben çok rahat edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada karnına bıçak saplanmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kara saplı bıçak görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bıçak saplanması görmek iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments