Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saplı bıçak görmek

Rüyada siyah saplı bıçak görmek

Rüyada siyah saplı bıçak görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah saplı bıçak gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi saplı bıçak görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sürekli yerinde sayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sapsız bıçak görmek kendi işinin sahibi olunacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına bıçak saplanmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işarettir.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments