Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek sorunların sürekli artacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, para kazanmaya başlayacağına, hayırlı haberler alacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek yalnız kalınacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya dayanmak yüksek bir makamı olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere dayanmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada erkeğe dayanmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerinin iyi gideceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına silah dayanmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada başına silah dayandığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada birine dayanmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments