Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına silah dayandığını görmek

Rüyada başına silah dayandığını görmek

Rüyada başına silah dayandığını görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada başına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada başına silah dayandığını görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek hedeflerine yaklaşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, rızkın genişlemesine alamet eder.

Rüyada kafasına silah dayanmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada omuza dayanmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe dayanmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments