Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya dayanmak

Rüyada kapıya dayanmak

Rüyada kapıya dayanmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada kapıya dayanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada kapıya dayanmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, haram mala, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada omuza dayanmak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, daha güzelleşeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Rüyada sırt sırta dayanmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna dayanmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe dayanmak kendi işini kuracağına, kötü bir habere veya tehlikeye, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereye dayanmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çalışmalarının beğenileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments