Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dayanmak

Rüyada birine dayanmak

Rüyada birine dayanmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada birine dayanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Rüyada birine dayanmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada pencereye dayanmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada duvara dayanmak arkadaştan görülecek faydaya, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada sırt sırta dayanmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kafasına silah dayanmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yastığa dayanmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omzuna dayanmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments