Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz kesildiğini görmek

Rüyada boğaz kesildiğini görmek

Rüyada boğaz kesildiğini görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ticarette yol katedeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada boğaz kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazı kesilmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek kazancının epey düşeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sonunda mutlu olacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments