Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazından kesilmek

Rüyada boğazından kesilmek

Rüyada boğazından kesilmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yolculuğa çıkmaya, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazından kesilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada boğazından kesilmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments