Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, başına türlü işler geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek kazancının azalacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazı kesilmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, elde edilen nasibin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazından kesilmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments