Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazından kıl çekmek

Rüyada boğazından kıl çekmek

Rüyada boğazından kıl çekmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çaresiz durumlarda kalacağına, yuva kuracağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada boğazından kıl çekmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada boğazından kıl çekmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada boğazından ip çekmek zor günlerini arkasında bırakacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan ip çekmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada boğaza kıl kaçmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada boğazına kıl kaçtığını görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan kıl çıkarmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada boğazında kıl görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments