Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine altın takmak

Rüyada başka birine altın takmak

Rüyada başka birine altın takmak çıkmaza düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birine altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada başka birine altın takmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başka birine bilezik takmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birine yüzük takmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada başka birinin alyansını takmak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin üzerinde altın görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin boynunda altın görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments