Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazını delik görmek

Rüyada boğazını delik görmek

Rüyada boğazını delik görmek onurlu bir yaşam süreceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının yerine geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazını delik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Rüyada boğazında delik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet eder.

Rüyada boğazda delik görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada boğazını delik görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çorap delik görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada delik halı görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanakta delik görmek kimseden korkmayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments