Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz köprüsü görmek

Rüyada boğaz köprüsü görmek

Rüyada boğaz köprüsü görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Rüyada boğaz köprüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsü görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprü görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünde yüzmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments