Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın vurduğunu görmek

Rüyada boğanın vurduğunu görmek

Rüyada boğanın vurduğunu görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, fedakârlıklar yapacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, borçlarının kapacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada boğanın vurduğunu gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada adam vurduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek nefsine yenileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret eder.

Rüyada saçı sıfıra vurdurmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini vurduğunu görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments