Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada silahla vurduğunu görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çok günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalettir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek hasret gidereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek bir akrabadan hata görüleceğine, beklediklerini duyacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments