Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe vurduğunu görmek

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek hüsrana uğrayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada köpeğe vurduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada köpek vurduğunu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz vurduğunu görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koçun vurduğunu görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulur.

Rüyada topa vurduğunu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor günlerden geçeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments